06-39376800

Melden van overlijden:
06 - 39 37 68 00

Via dit nummer kunt u mij dag en nacht bereiken.
Ik help u stap voor stap verder.

OVER ONS

Kennen wij elkaar? Dat is vaak mijn eerste vraag. In de loop der jaren heb ik namelijk met veel families kennis mogen maken in voor hen verdrietige omstandigheden. De herinneringen aan die uitvaarten blijven mij ook lang bij, gewoon omdat ik mijn werk bijzonder en mooi vind. Ik ben niet alleen vormgever van een herinnering, maar ook getuige bij belangrijke momenten in een mensenleven. Ik richt mij met mijn dienstverlening vooral op inwoners uit IJsselstein en de gemeente Lopik. Hier weet ik tenslotte goed de weg. Hierin sta ik niet alleen, samen met mijn vrouw Mariska en een team van op afroep beschikbare professionele mannen en vrouwen bieden wij uitvaartzorg op maat, op ieder moment wanneer er naar gevraagd wordt.
Op die momenten waarop ik niet beschikbaar kan zijn, kan ik terugvallen op een fijne collega onderneemster, zo is continuïteit en kwaliteit gewaarborgd.

Het komt misschien niet zo gauw bij u op, maar het is altijd mogelijk om vooraf kennis te maken. Bijvoorbeeld wanneer het om een familielid gaat waar u de uitvaart voor zult gaan regelen, of het gaat over uzelf. Misschien zijn er vragen of de uitvaartverzekering toereikend is of wat de mogelijkheden zijn in uitvaartzorg. Misschien werkt u wel professioneel of als vrijwilliger in een zorginstelling en heeft u vragen over de laatste verzorging van een overledene. Er zijn talloze redenen te bedenken waarom u eens zou kunnen binnenlopen in ons kantoor aan de Weidstraat 17 in IJsselstein. Een kop koffie drinken is al een goede reden, maar… cake uitsluitend op aanvraag ;)

"Je kwam binnen als een vreemde en ging weg als een vriend."